Aquapark Splash

Aquapark Splash

Aquapark Splash is een openwater speelpark gesitueerd aan het zandstrand bij Hellevoetsluis. Aan de zoetwaterzijde van de Haringvliet Dam en eenvoudig te bereiken via de provinciale snelweg N57. De parkeergelegenheid is zeer ruim en geheel GRATIS!

Het afgelopen seizoen was in alle opzichten een overweldigend succes en om deze reden hebben wij besloten Aquapark Splash nóg groter en nóg leuker te maken! Kijk op onze site voor diverse arangementen met Aquapark Splash met groepsboekingen of in combinatie met Boelies en The Shamrock Inn.

NIEUW IN 2014
Elektrische bootjes waarmee kinderen dichtbij het strand in een afgesloten deel veilig kunnen rondvaren. Mini Splashpark voor de allerkleinsten in ondiep water en dichtbij het strand zodat ook zij heerlijk kunnen genieten. Heel veel unieke lucht-speelattracties op het strand waar iedereen zich mee kan vermaken.

U kunt onder het genot van een hapje of drankje uw spelende kinderen zien vanaf één van de terrassen bij de paviljoens. Of kiest u een plekje op het zandstrand aan het prachtige Haringvliet.

VEILIGHEID
Zekerheid voor alles! Er worden maximaal 70 kinderen per speeluur toegelaten op het aquapark. Zo is er te allen tijde goed overzicht waardoor het toezicht door geschoold personeel optimaal is en blijft. Zwemdiploma verplicht! of onder begeleiding van een ouder/verzorger vanaf windkracht 5 is het park gesloten.

 

Lees meer op >> www.aquaparksplash.nl

 

TOEGANGSPRIJZEN
per persoon per uur: € 4,-
10-rittenkaart: € 35,-
30 minuten Fun City: € 2,-
15 minuten Belly Slide: € 2,-
losse luchtattracties per spel: € 1,-
Aqua Game Card alle 6 games: € 5,-

OPENINGSTIJDEN
1 juni t/m 30 september
maandag – zondag | 10.00 tot 20.00 uur

ADRES
Oever 1
Hellevoetsluis
06 1208 0000
info@aquaparksplash.nl

 

Aquapark Splash in Hellevoetsluis     Aquapark Splash kinderbootjes     Aquapark Splash springkussens en glijbanen nabij Hellevoetsluis     Aquapark Splash vlakbij de Haringvlietdam Hellevoetsluis