Resort Poort van Zeeland

Resort Poort van Zeeland

Resort Poort van Zeeland is een familiecamping in het historische vestingstadje Hellevoetsluis. Wij bieden diverse soorten kampeerplekken, comfort camperplaatsen, trekkershutten en luxe chalets aan.

Kamperen aan het strand
U kunt dus met uw eigen tent of caravan op een kampeerplaats die bij uw wensen past verblijven of een verblijf huren. Bekijk onze tarieven en boek online! Daarnaast is er ook dagrecreatie beschikbaar en organiseert ons animatieteam veel leuke activiteiten in het hoogseizoen. Bovendien is het strand op loopafstand van de camping. U verveelt zicht geen moment!

Binnen een korte reistijd vanaf de camping zijn er diverse plaatsen te bezoeken, zoals de haven van Hellevoetsluis en het vestingstadje Brielle, met rijke historie, leuke winkels en diverse restaurants. Of iets verder weg de Brouwersdam, behorend tot de voormalige Deltawerken in Zeeland, met een bijzonder natuurgebied en een watersportcentrum.

Verdere uitstapjes zijn mogelijk naar Neeltje Jans, Diergaarde Blijdorp in Rotterdam, Zierikzee en de Zeeuwse hoofdstad Middelburg. Resort Poort van Zeeland is een ideale plek om de Zuid-Hollandse eilanden te verkennen te voet, met de fiets of met de auto!

 

Lees meer op >> www.europarcs.nl

 


Europarcs "Resort Poort van Zeeland"
Parkweg 2
3221 LV Hellevoetsluis
0181 31 26 46
info@europarcs.nl

 

strandcamping de Quack veld  strandcamping de Quack strand  strandcamping de Quack trekkershut